Användarnamn:
Lösenord:

48 days to go. Mardrömmar.

Hej kära ni.

Här sitter en blivande brud med magknip. Idag var Vegas och jag lata så vi bestämde oss för att köpa pizza istället för att laga mat. När vi kom hem mindes jag att jag för ca en månad sedan sa "Nu blir det ingen pizza innan bröllopet!"Jag önskar att jag hade kommit på det innan... dessutom åt vi godis på det. Min mage hatar mig och bestraffar mig.

Inatt vaknade jag med megaångest. Men jag blev snabbt ganska lättad över att det bara var en dröm. Jag tycker att bröllopsmardrömmarna har inträffat förvånansvärt sällan för att vara en tjej som alltid drömmer mycket och konstigt. Det har varit väldigt skönt. Men i natt hade jag en väldigt hemsk dröm. Jag och min familj satt i en jätteliten stökig lägenhet. Jag hade just kommit på att det var idag jag och Vegas skulle gifta oss och insett att jag inte hade något smink, håret var i en slarvig tofs, jag hade inga solister och ingen brudbukett. Klockan var halv tre och jag tänkte att jag kan sjunga själv men kom på att kantorn hade velat träffa solisterna "någon timma innan". Jag var ju inte ens påklädd och vigseln började om en halvtimma. Hade jag ens duschat?

Jag insåg också att jag hade missat min tid hos frisören och att jag inte skulle ha tid att göra nåt åt mitt hår. Och buketten kom jag på, den fanns ju i Linköping och även om mamma skulle hämta den så skulle hon inte komma i tid till vigseln och just det, blomsteraffären stängde ju ändå vid två. Jag kunde föreställa mig min ensamma brudbukett stå kvar där i butiken när alla hade gått för dagen. Jag vet att jag tänkte i drömmen att "herregud, nyss var det ju i allafall mer än en månad kvar, vad hände med tiden? Hur har jag kunnat missa att fixa allt detta!" Jag försökte komma ihåg om vi hade tidigarelagt bröllopet och om vi nu hade det, visste gästerna om det??

Det var ungefär då jag vaknade upp med ett ryck och såg mig om och slutligen insåg att jag bara drömt allt.... Phew!! Tyvärr är det här nog bara början på en lång serie mardrömmar som håller i sig tills den stora dagen.

 

nightmare

 

2010-04-25 22:47:18
 
 
Kommentarer
Postat av: Henna
Desa mardrömmar!!

Drömde förrförra natten att min brudbukett var alldeles fel, den var cerice fast jag ville ha en gräddvit.. Gästerna var försenade och en gubbe som vi inte ens bjudit låg avsvimmad på altargången och vi fick lov att bryta där.. Fyy vad hemskt.. =)

Meltal förberedelse antar jag!
2010-04-26 12:49:15
 
Postat av: Katja
Jag har faktiskt inte haft mardrömmar på länge, däremot jobbar jag med bröllopsbestyr hela nätterna ;-) Drömmer om hur jag syr stolsöverdrag efter stolsöverdrag, dukar bord och delegerar uppgifter till höger och vänster. Vad skadad man börjar bli haha
2010-04-26 21:04:52
 
Postat av: Camilla
Puh...sist jag hade bröllopsdrömmar så kom Fredde till festen i gula jeans (kycklinggula) och frackjacka. När jag viskade frågan varför han såg ut så fick jag till svar "jag tyckte det var bekvämare". Ha ha...misstänker att den drömmen INTE kommer att bli sann!
C
2010-04-26 21:29:31
 
Postat av: Ingan
Haha, skönt att höra att jag inte är ensam:) Som tur var kommer nog väldigt få av de galna saker man drömmer slå in i verkligheten, om man bara planerar bra!
2010-04-27 21:28:30
 
Om
Ingrid Fagner
juli 2018
ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Sök i bloggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
Administration