Användarnamn:
Lösenord:

29 days to go: A Beautiful Bride

Huden: Solade häromdagen solade jag och fick ett fint resultat, såg frisk ut och blev av med glåmigheten jag utstrålat de senaste månaderna. Ska sola några gånger till innan bröllopet är det tänkt, men inte för mycket! Funderade ett tag på att gå och spraya mig brun men tjejen i kassan kunde inte garantera att det inte färgade av sig på vitt (inte så lämpligt m.a.o) dessutom höll det typ max en vecka så då kändes det inte riktigt värt de 300 kronorna.

Har även köpt en ny Sugarbabe från Lush, har nämnt den innan i bloggen då jag fick den av bästa sis-in-law och den gör under för huden tycker jag. Skrubbar bort allt gammalt och lämnar huden leeen och har en underbar doft.

fotvård: Mina fötter är verkligen inte så vackra just nu, rispiga hälar och naglarna ser inte så fina ut heller (tur att min klänningen döljer det mesta, men det är faktiskt öppen tå på mina skor). Så nu gäller fotvård. Filning, fotskrubb och lite annan hemmapedikyr. Bra tips på snygga fötter mottages varmt!

hår: Klippning och slingning den 2 juni, längtar efter att bli av med den hemska utväxten! Tipsar alla blonda brudar om Matrix silverschampoo, det gör verkligen skillnad! Ska försöka komma ihåg att göra inpackningar också. Tips på bra, plånboksvänliga inpackningar mottages. Nästa fredag eller nästnästa ska jag på konsultation hos Anki som ska göra min uppsättning, så hon har kanske bra tips.

tänder: Illuminé tandblekning 1 natt/vecka nu innan bröllopet, körde en natt förra veckan och det blev fint, men ingen jätteskillnad så man måste nog hålla på ett tag!

Naglar: Ska boka in tid för förlägning (hade nyss långa fina naglar men de har lyckats förstöras en efter en:( på olika sätt) och fransk manikyr. Hittade en tjej som håller på att utbilda sig och som därmed var billig så henne tänkte jag boka upp! Blir fint på ev. närbilder på händer/bukett osv.

 

 

bath

 

2010-05-14 13:35:21
 
 
Kommentarer
(inga kommentarer)
Om
Ingrid Fagner
april 2024
ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Sök i bloggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
Administration