Användarnamn:
Lösenord:

Bröllopsresan är bokad!

Wohoo! Samtliga hotell bokade: ett i Villasimius, ett i Olbia och ett i Alghero.Vi har även bokat en hyrbil att ha hela semestern.

 

villasimius

villasimius2

Hotell Mariposas, Villasimius

geo

la-piscine

Geovillage/Melia Olbia, Olbia

giuan2

sangiuan

San Giuan, Alghero

Det sista hotellet är lite mer basic, men har, som ni ser, en helt oslagbar utsikt ooch ligger ändå mitt i stan. Det blir nog en resa med mycket variation! Längtar!

2010-02-20 12:54:03
 

Haydenhår

En kommentar i förra inlägget handlade om Jessica Anderssons frisyr i melodifestivalen, hittade inga bilder på den dock, men det finns antagligen någonstans. I alla fall så kom jag att tänka på Hayden Panettiere för att jag tyckte att Jessica var lite lik henne under melodifestivalen, så jag började söka på bilder efter henne istället och hittade denna. Gillar verkligen den här frisyren  (förutom att jag tycker att hennes hår ser lite tufsigt ut där bak)! Gillar förresten sminket också.

 

hayden

 

 

2010-02-16 16:52:44
 

Lite håruppsättningar

Frisören bad mig fundera på vilken frisyr jag ville ha och att jag skulle ta fram lite bilder. Svårt! Det enda jag vet är att jag vil ha det uppsatt.. Tips mottages!

Några updos:

updos

 

 

2010-02-15 12:33:57
 

Pema!

Tipsilipset för dagen är att besöka Pemas hemsida om man är pysslig av sig. Jag har just fyndat sidenband där och annat smått och gott. Hoppas nu de är snabba med frakten bara så jag kan få ut de där inbjudningskorten snart! Men de var snabba med att maila om min order så förhoppningsvis har jag det senast på onsdag. Blir mycket pyssel den här veckan och tack och lov att vi ändå inte har så väldans många gäster att skicka till. Hmm, lika bra att sätta igång med en gång faktiskt.

todos

2010-02-15 11:57:11
 

Och så prästen.

Åh, det känns så bra! Vilken trevlig man. Väldigt lättsam och hjälpsam. Väldigt skönt att ha fixat det med!

Nu har jag varit duktig idag:)

2010-02-12 15:44:47
 

Frissa bokad!

Nu kan jag bocka av en punkt till på schemat, nämligen tid hos frisör. Hon ska även sminka mig, så det känns verkligen bra! Allt på ett ställe, och hon ska vara väldigt duktig! Vilken tur att hon kunde:)

Har nyss varit och tränat bodypump så jag är fit innan bröllopet. Förra gången kunde jag inte rör mig på flera dagar efteråt. Hoppas det är bättre den här gången. Och apropå att vara fit så har vi även bestämt oss för ett hotell att bo på under bröllopsresan, "mittenhotellet", nu gäller det bara att hitta någonstans att bo först och sist!

 

olbia

Melia Olbia eller Geovillage som det också verkar heta.

2010-02-12 14:38:43
 

Embossning

Ojojoj, jag har nåt en helt ny nivå nu, bara så ni vet. Jag genomled en kris idag med våra inbjudningar och inget kändes bra eller rätt. Strosade runt i diverse pysselaffärer men de har ju nästan ingenting. Varför har vi inte Panduro i Linköping?? Om det skiter sig med min lärarkarriär så ska jag nog försöka öppna ett Panduro här:) Det rimmade.

I alla fall så kom jag på att Scrapbutiken finns ju här. Jippie! Lite långt bort tyvärr men det ligger åtminstone nära Vegas jobb så jag gick dit i lämplig tid och kunde åka med honom hem. På Scrapbutiken var de väldigt hjälpsamma och försedde mig dels med nya idéer och självklart med en maaassa saker. Bland annat en embossfön. Som sagt, en helt ny nivå. Nu sitter jag alltså här och embossar:) Och för alla er som inte vet vad det är så är det typ som upphöjd stämpel. Man stämplar först med en vätska och sedan häller man på vackert puder som fastnar i vätskan och så skakar man av det överblivna pulvret. Sen tar man sin embossfön och värmer på det så det smälter ihop och blir en upphöjd text eller bild. 

 

embossa

Bild: lånad från någon annanstans

2010-02-11 22:37:23
 

Sardinia!

Heja, heja! Ett steg framåt i planeringen idag. Vi har nämligen bokat flyg till och från Sardinien. Känns bra. Nu är det bara att leta sig fram till bra hotell att bo på. Vi har tänkt att bo på tre olika platser under tiden vi är där, börja söder ut i Cagliari och sedan bo några dagar någonstans på Smaragdkusten för att avsluta med några dagar i Alghero. Längtar redan efter turkost vatten, pasta med skaldjur och ett glas rött :)

 

sardinia

 

Häromdagen köpte vi (läs jag) såpbubblor från ebay (mmm, var annars - go ahead and laugh:) ) Ska snygga till dem med lite sidenband sen, eller nåt sånt skoj. 

 

bubbles

 

Och har jag sagt att vi har hittat en klänning till tärnan Juli? Hon kommer blir riktigt läcker i den. Lägger inte upp bild på den, mest för att jag inte har någon:) Men jag kan i alla fall rekommendera stället där vi köpte den: Hanna Creations, jättegullig och hjälpsam tjej här i Linköping. Dessutom är det rea där nu. Pass på!

2010-01-28 23:36:26
 

Ebaying- you just have to love it.

Hej!

Jag hoppas verkligen att alla brudar har upptäckt ebay och hur mycket billigare det är att köpa i princip samma saker där som finns på alla svenska bröllopssidor. Just nu köpte jag 100 ballonger för 70 spänn. Jag har budat på en gästbok och på såpbubblor (jag skrämde upp min brorsdotter med en historia om en brud som fått ett riskorn i ögat och fick åka till akuten (säkert inte ens sant, men det stod på BT) och har nu lovat henne att inte ha ris. Dessutom har jag förstått att det är obehagligt att få innanför klänningen. ) men det åretstår att se vad de kommer upp i för pris.

Imorgon ska jag försöka ´dra med bridesmaid och inhandla underkläder och kanske försöka prova klänningen på onsdag. Har även gått runt lite på min arbetslösa tid i mina skor som innan var för små men som nu känns rätt bra.jag är förresten inte arbetslös längre, eller snart i alla fall. Bra va!?

En annan sak. Jag har anat en viss oro (?) hos folk över de väldigt rosa bilder som jag lagt upp. Vårt bröllop kommer inte vara så rosa, men lite. Jag tycker bara det är vackert, jag älskar ju rosa. Men det är ju inte bara mitt bröllop så vi ska ha det lite mer balanserat, mycket vitt och så, ingen anledning till oro.

 

ist2 696270-hydrangea-wedding-boquet

  Something blue for a change... Älskar blå hortensia!

 

2010-01-18 18:59:39
 

5 Months to Go!

Det närmar sig verkligen med stormteg! Kul men nervöst. Känns som att det är så mycket kvar att göra men jag vet inte riktigt vart jag ska börja...

Igår var jag på stan och tittade på underkläder som passar under klänningen. Lättare sagt än gjort faktiskt. Jag provade en sån där fantastisk trollabortalltfett-gördel-tros-sak. Inte så snygg precis men det är det ju ingen som ser:) Den gjorde sitt jobb i alla fall och det kan jag ju behöva nu efter jag lagt på mig nåt kilo under julen (abbans mig!). Måste få ordning på underkläderna innan jag kan prova klänningen, så att ändringarna blir rätt. Målet är ju att jag och bridesmaid ska gå dit nästa vecka och prova så jag kan få hem den där klänningen snart. Längtar! Men jag är nog faktiskt mest nervös för att underkjolen är för stor för klänningen... Spännande att se!

Vad mer, jo inbjudningarna måste fixas snart. Hade så lite tid i december så det blev inga Save the Date-kort som vi först hade tänkt, istället tänkte vi skicka inbjudningarna lite tidigare. Jag har just köpt maaaassa rosa sidenband till dem på ebay och så måste jag testa om man kan köra inbjudningskorten genom skrivaren eller om de blir helt knöliga. Också spännande:) 

 

anemonecake

Ingen hemlighet att jag är en sucker för anemoner... Dog lite när jag såg dessa och de snygga faten. I can has?

2010-01-12 21:37:21
 

Pink Reception Ideas

 

pinkreception

 

2010-01-07 23:11:58
 

Cute dresses

                      bridesmaiddavids      bridesmaiddavids2

Till min tärna:)

Dessa hittade jag på David´s Bridal. Fanns en massa andra söta också men det här var det närmaste jag kom i färgen. Förutsatt att min tärna vill ha en rosa klänning. Man hoppas. Fast den ena ser nästan lila ut mot den andra.. I alla fall, söta klänningar till bra pris faktiskt!

 

2010-01-07 23:12:23
 

Kalla fötter?

Nej, jag har bara haft mycket annat för mig sen sist. Till exempel jobbat på att ta examen:) Men nu känner jag mig pepp på att ta tag i planeringen på nytt! För tillfället är jag arbetssökande som det så fint heter och kommer antingen ha allt för mycket tid att sitta här eller så blir jag upptagen snart, och för att ha råd med det här bröllopet får man hoppas på det senare ändå!

Okej, 158 dagar kvar. Och minst lika många punkter att klara av. Hujedamej.

 

 

todos2

2010-01-05 17:45:35
 

The Love of Cake

Favvortårtan hittills? Vad är det med mig och anemoner?

 

Gailwatsonanemones

 

Och tre andra vackra skapelser av Gail Watson.

Gailwatsoncakes

 

I can has cake?

 

2009-10-21 16:18:51
 

Heja Ebay!

Väntar just nu spänt på en stycke underkjol och ett par skor (till:)) Hoppas, hoppas att underkjolen passar och inte är för stor för klännignen, för i sådana fall har jag gjort ett grymt klipp. Betalade ca 120:- för den och här i Sverige kostar det från 500:- på de ställena jag har varit i alla fall. Bara att hyra en kostar 300.

Skorna är lite lika de första jag köpte men med lägre klack och äri ivory istället för vita, som de första jag köpte. Ska dock ta med de vita nästa gång jag hälsar på klänning för att se hur mycket de skiljer sig från klänningen. Ja, ja, de är lite små, men inte så fasligt har jag insett ändå. Handlar nog mest om att gå in dem. Och nu har jag ju ett par andra ifallatt-skor också!

 

Igår fick jag hem 2100 rosblad från ebay också, hehe... Eaby och jag, vi är så här (visar) tighta!

hoops

Underkjolen, hur rolig den nu är för er att se:)

2009-10-20 22:51:22
 

Wonderfully White

 

whites

Idag har vi varit på Fyrudden och pratat igenom bröllopsfesten lite grann. Det var skönt att få lite klarhet angående meny och kostnader. Vi passade på att äta lite också och det var supergott! Så nu känns den biten ganska uppstyrd, men vi ska tillbaka i vår någon gång i vår och kolla lite mer på hur borden ska stå och annat småfix. Det känns så skönt att vi kan få det som vi vill ha det. Hon är väldigt tillmötesgående och kommer med bra förslag. Hon har haft blomsteraffär också vilket känns bra. Hon verkade gilla anemoner också så jag hoppas-hoppas att det finns även i juni, även om det inte verkar vara bästa säsongen för dem. Hon trodde det skulle gå att få tag på ändå. Kolla första bilden hur fina de är! Pretty!!

Bilder från theknot.com

 

2009-10-18 23:57:43
 

Heja Ebay!

 

Jag har nu köpt en underkjol, för 120 kronor!! Ska verkligen bli spännande och se om det är någon skillnad på den ooch de man kan köpa för mer än 500 här i Sverige. Det blev även ett par nya skor. Men grejen är att jag kommer i mina gamla också numera.. så jag vet inte om jag kan skiljas från dem. Jag vet heller int ehur mycket det skiljer i färg på skor och klänning men jag tänkte ta med både de gamla och de nya nästa gång jag hälsar på klänningen. Om ni minns mina första skor så ser ni att dessa är ganska lika dem, men antagligen mer fotvänliga.Om inte annat är det ju skönt med två stycken par skor så man kan byta om de ena gör ont.

hoops

 

 

 

shoes

 

 

 

 

I

 

 

morgon bär det av till Viken och på söndag ska vi prata lite med kvinnan som har hand om restaurangen och få lite mer klara besked, förhoppningsvis:)

Nästa lördag är det bröllop för J & D! Ska bli så kul!

 

2009-10-17 00:26:03
 

Klänning √

 

Vi har köpt min brudklänning! Wohoo! Det var inte tänkt att vi skulle gjort det redan idag men nu blev det så i alla fall och det känns fint. Den satt f.ö. som en smäck, förutom att den var lite lång. Jag lägger inte upp några bilder på den, det är roligare så. Jag lämnade den hos henne också så jag inte kan se mig mätt på den, vi har ju ändå ingen plats här.

happy-bride

Wohoo, wohoo, wohoo:)

 

 

 

2009-09-30 21:51:46
 

Har jag hittat min??

För några veckor sen msn:ade jag och min syster klänningar fram och tillbaka och hon skickade en som jag föll pladask för. Nu funderar jag på om vi kanske kan åka och titta på den nästa helg när vi ska dit. Den måste beställas så jag kan ju inte testa den i min storlek antagligen men det vore kul att se hur den såg ut. Men tänk nu om man beställer och sen, ve och fasa, tittar man på andra klänningar och så hittar man en som man gillar bättre? Det vore typiskt mig. Härom dagen beställde Vegas och jag en resa till Lanzarote:), dagen efter kunde jag liksom inte hålla mig utan gick in och kollade på resor igen, då hade den gått ner i pris:( Och det är typiskt mig, jag vet att jag inte borde göra det men just där för måste jag bara (Nu har Vegas fått mig att lova att inte gå in och titta på resan igen, vilket jag har hållt, hittills). Jag är som ett barn! Så frågan är: när är det för tidigt att köpa sin klänning? Jag tror ju verkligen att den är the one.

 

bride mirror

 

2009-09-23 22:32:41
 

Måsten!

 

todo

På söndag är det bröllopsmässa på Livgrenadjärmässen och jag hoppas jag hittar någon som kan följa med mig, annars får jag helt enkelt gå dit själv, inte mer med den saken, men jag ska dit iallafall, man kan säkert få lite inspiration av något slag!

I övrigt måste jag och mannen nog sätta oss och fundera ut en helg som vi kan åka till Viken och prata med diverse viktiga personer, eller ja, en viktig i allafall. Hon som är anvarig för restaurangen, så att vi kan få en tydligare offert och kola lite detaljer med henne. Vi behöver ju en vigselrättare också och det ska man enligt alla bröllopstidningar boka nu visst, så det kansek man ska kolla upp lite bättre också?

2009-09-22 14:51:39
 
Om
Ingrid Fagner
juli 2018
ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Sök i bloggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
Administration